Bouwbedrijf van Wijchen

Bouw

Afbeelding niet juist?

Inmiddels 6 jaar geleden is ons bedrijf opgericht als toenmalig timmerbedrijf, september ’14 hebben we onze naam verandert naar het huidige bouwbedrijf van Wijchen. Met het officiële aannemers-diploma op zak en lid van Bouwend Nederland zijn we van mening u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Nieuwbouw, of het nu een complete woning betreft of een bedrijfspand, bij Bouwbedrijf van Wijchen BV. bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze jarenlange bouwkundige ervaring maakt ons tot dè perfecte sparringpartner bij al uw nieuwbouwplannen.

Verbouw(ingen) en renovaties worden vaak in 1 woord uitgesproken, echter vereist iedere discipline een andere aanpak en insteek… hieronder een uitleg van beide disciplines.

Onderhoud, wellicht het allerbelangrijkse aspect om de waarde en het wooncomfort van uw huis of bedrijfspand te behouden. Bij Bouwbedrijf van Wijchen BV maken wij graag een compleet onderhoudsplan voor uw specifieke situatie.

Vanuit onze werkplaats waar o.a. ook de dakkapellen van Dakkapel-enzo worden geproduceerd kunnen wij in principe voor ieder (bouwkundig) vraagstuk een oplossing bieden. Zo maken wij inmiddels voor bouw- en timmerbedrijven in de regio prefab dakkapellen, maar ook prefab wanden daken en dakgoten zijn een feit…

timmerwerken, aannemer, betrouwbaar, dakkapel

Bouwbedrijf van Wijchen

Bouw
bedrijfslogo

Adres

Nieuwe Steeg 8B
5351 NA BERGHEM

Contact

Tel. 06-46742640
E-mail info@wijchenbouw.nl
Website www.wijchenbouw.nl

Gegevens aanpassen