Beiler Beest & Boel

Locatie op kaart niet juist?

"Optimaal verteerbare kwaliteitsvoeding
voor honden en katten tegen scherpe prijzen". Beiler Beest en Boel is gevestigd in Beilen,

In onze flexibele mogelijkheden kennen wij onze klanten persoonlijk en hebben wij met ruim 5 jaar ervaring in de honden- en kattenvoedingsbranche als uitgangspunt en doelstelling: "het aanbieden van optimaal verteerbare kwaliteitsvoeding voor honden en katten tegen scherpe prijzen". Wij van Beiler Beest en Boel houden van eenvoud, kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze zaken zijn van essentieel belang om een uitstekende relatie aan te gaan.
Natuurlijke Voedingsbron Wij onderscheiden ons van onze directe concurrenten niet alleen door onze voordelige prijzen. Ook door de zeer hoge verteerbaarheid en smakelijkheid van onze voeding. U kunt eigenlijk spreken van een compleet top-product. Door gebruik te maken van hoogwaardige grondstoffen en een goed samengesteld productieproces, waarbij de voedingswaarde en verteerbaarheid van alle soorten voeding op een optimaal niveau blijven, ontstaan onze top-producten. Alle soorten voeding van Beiler Beest en Boel zijn ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundigen en bestaan bovendien enkel alleen uit natuurlijke producten zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen.

Hondenvoer kattenvoer Hiltjo Oosterveld dierenspeciaal pup puppy senior high energy adult 20kg 10kg proefzakje gratis premium hond beilen kat beilen midden drenthe lieving westerbork voordelig service

Beiler Beest & Boel

Adres

lieving 68a
9411 TG BEILEN

Contact

Tel. 06 13197606
Website www.beilerbeestenboel.nl

Gegevens aanpassen