Santerello Bruidsmode is de Trouwbeleving in Breda

Locatie op kaart niet juist?

Santerello Bruidsmode Breda
De ultieme trouwbeleving voor bruidsparen en hun gasten!

De liefde van je leven heeft ja gezegd. Hoera! Tijd voor een prachtige bruiloft waarbij het aan niets mag ontbreken. Bruidsparen beginnen het feest nergens beter dan bij bruidsmodewinkel Santerello, de trouwbeleving in Breda.

De wereld van bruidsmode bij Santerello aan de Nieuwe Ginnekenstraat 9 in Breda is een ware beleving. De entree is mooi opgesierd met indrukwekkende bruidsjurken, trouwkostuums en een grote kroonluchter. Zachtjes galmen Andrea Bocelli en Eros Ramazzotti door de zaak. De sfeer is warm en personeel laat de gasten genieten van al dat moois wat er is voor bruid, bruidegom, Bruidskinderen en zelfs bruiloftgasten. Wat wil je nog meer?

De stijlvolle collectie is groot, want Santerello biedt exclusieve Italiaanse topmerken! Alle gasten, die van binnenland en buitenland komen, staan op nummer één. Zoek je een uniek model of een specifieke stof? Santerello zorgt ervoor dat het helemaal bij je past. Persoonlijke aandacht staat hierbij centraal.

Of nu uren de tijd nodig is voor een doorpas of dat er binnen enkele minuten een klein knoopje vervangen moet worden, alles wordt gedaan met de grootste passie, liefde en zorg. Volgens Santerello is een ding zeker: zowel bruid als de bruidegom zal stralen op hun mooiste dag!

Je bent van harte welkom!

Kom eens gezellig genieten bij Santerello De trouwbeleving in Breda van de prachtige collecties van 2020, in verschillende prijsklassen. Laat je adviseren onder het genot van een Italiaanse prosecco of een koffietje. Maak een afspraak door te bellen naar 076-7857982.

Parkeren is mogelijk direct voor de winkel, op de parkeerhaven. De winkel ligt op 30 minuten afstand van zowel s Hertogenbosch , Eindhoven 40 minuten vanuit de provincie Zeeland en een uur rijden vanuit de provincie Limburg.

Graag tot ziens bij

Santerello Bruidsmode Breda
Nieuwe Ginnekenstraat 9
4811 NM Breda
Tel:076-7857982

Santerello De Trouwbeleving in Breda gespecialiceerd voor de Bruid, Bruidegom, Bruidsmoeders, Bruidskinderen, Bruidsjonkers, Bruidsmeisjes, Bruidsjurken, Trouwjurken, Trouwpakken, Daggasten, Gala, Business, Communie, Galajurken, Smokings, Jacquets, Gelegenheidskleding alles onder een dak voor de mooiste dag!

Santerello Bruidsmode is de Trouwbeleving in Breda

Bruidsmode
bedrijfslogo

Adres

Nieuwe Ginnekenstraat 9
4811 NM BREDA

Contact

Tel. 076-7857982
Website www.bruidsmodebreda.com

Gegevens aanpassen