Psychologenpraktijk Van Es

Locatie op kaart niet juist?

Psychologenpraktijk Van Es is een Laagdrempelige psychologenpraktijk in de wijk Tolberg, Roosendaal.

U kunt terecht voor ‘eerstelijnsproblematiek’. Dat zijn voornamelijk lichte psychische klachten die het gevolg kunnen zijn van alledaagse problemen. U kunt dan onder andere denken aan angstklachten, stress, burn-out, problemen met rouwverwerking of depressieve klachten.

De hulpverlening vindt plaats in de vorm van kortdurende gesprekstherapie (o.a. cognitieve gedragstherapie).

Wanneer u wilt weten of u baat kunt hebben bij gesprekken met een psycholoog, kunt u altijd van de mogelijkheid gebruik maken om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Ook kunt u in de praktijk terecht voor persoonlijkheidsonderzoek. Hiermee kunt u meer inzicht krijgen in uw manier van functioneren en komen uw sterke en minder sterke kant aan bod. Een persoonlijkheidsonderzoek gevolgd door een coachingstraject, kunt u inzetten voor uw persoonlijke ontwikkeling, maar kan ook een goede voorbereiding zijn op een sollicitatie of assessment. Meer hierover kunt u op de website lezen. Voor het maken van een afspraak, of voor meer informatie, kunt u bellen of mailen.

Mw. M. van Es (PSYCHOLOOG NIP)
info@psychologenpraktijk-van-es.n
telefoon: 06-41880327
website: www.psychologenpraktijk-van-es.nl

psycholoog, coaching, psychologische hulpverlening, therapie, psychologie, psychologenpraktijk, depressie, angst, trauma, PTSS, rouwverwerking

Psychologenpraktijk Van Es

Adres

Amberberg 15
4707 NP ROOSENDAAL

Contact

Tel. 06-41880327
Website www.psychologenpraktijk-van-es.nl

Gegevens aanpassen