Den Hertog Meubel en Interieurbouw

Locatie op kaart niet juist?

Particulieren klanten kunnen ook goed terecht bij Den Hertog Meubel en Interieurbouw. Ook hier blinkt ons bedrijf uit in onderscheidende en creatieve ontwerpen en staat maatwerk centraal.

Elk huis is anders en elk huis heeft een andere uitstraling, voor Den Hertog Meubel en Interieurbouw is dit echter geen probleem maar eerder een uitdaging.

Een probleem door niet te kunnen vinden wat u zoekt behoort bij Den Hertog Meubel en Interieurbouw tot de verleden tijd.

Omdat wij niet gebonden zijn aan maten kunnen wij alles voor u realiseren, of het nu gaat om een keuken op maat, inloopkast op maat, tv meubel op maat, radiator ombouw op maat, badkamermeubel op maat, toiletmeubel op maat, tafels op maat, lambrisering op maat, garderobe op maat of een kast op maat alles kunnen wij voor u maken op de maat die u wenst.

In elk meubel dat wij maken vind u weer een stukje van u zelf terug en zal vooral aansluiten op uw huidige interieur.

Door met u mee te denken kunnen wij u adviseren over kleuren, materialen, opstellingen en maatvoering zodat u ook het meubel krijgt dat u in gedachten heeft.

keuken, keukendeuren, keukenbladen, keukenlade, badmeubel, inloopkasten, schuifdeurkasten, bureau, radiatorombouw, maatmeubel, dressoir, lambrisering.

Den Hertog Meubel en Interieurbouw

Adres

Cruquiusweg 12a
6827 BL ARNHEM

Contact

Tel. 026-7113144
Fax 026-7113145
Website www.mdenhertog.nl

Gegevens aanpassen