SubVice B.V. creatieve subsidie adviseurs

Locatie op kaart niet juist?

SubVice, creatieve subsidie-adviseurs, staat voor professioneel subsidie-advies en -ondersteuning op maat. Uitgangspunt bij onze diensten is een gedegen inventarisatie van de werkzaamheden, projecten en activiteiten van onze relaties. Op basis van onze kennis en ervaring relateren wij de verkregen informatie aan de verschillende subsidiemogelijkheden. Hierbij kijken we naar subsidies op regionaal, nationaal en internationaal niveau. SubVice zorgt ervoor dat alle kansen optimaal worden benut. Het is van belang uw project te begrijpen, zodat er mogelijk uit onverwachte hoek alsnog subsidie kan worden verkregen. Dat is voor u de creatieve meerwaarde van SubVice!

Tijdens de opdracht denken wij op creatieve wijze mee aan vormgeving en invulling van de werkzaamheden om te komen tot ��n of meerdere kansrijke subsidie-aanvragen. Doelstelling hierbij is om optimaal te profiteren van de verschillende subsidiemogelijkheden.

subsidieadvies, energie, innovatie, scholing, milieu, investering, wbso, ontwikkeling, octrooibox, regionale ontwikkeling, samenwerking

SubVice B.V. creatieve subsidie adviseurs

Adres

Twentelaan 5
7609 RE ALMELO

Contact

Tel. 0546-851851
Fax 0546-454968
Website www.subvice.nl

Gegevens aanpassen