Locatie op kaart niet juist?

Onze badkamer showroom is de plaats waar eenvoud en stijlvol design samenkomen. Daarin onderscheidt zij zich van vele anderen, de moeite waard om ons een bezoek te brengen!

Na een ingrijpende verbouwing van onze showroom zijn wij voorzien van de laatste nieuwe trends op het gebied van badkamers.

Onze opstellingen zijn er om u een juiste impressie te geven van de diverse stijlen en voorbeelden. En natuurlijk is er veel meer.

Wij willen u dan ook graag in een persoonlijk gesprek verder adviseren over de verschillende mogelijkheden voor het ontwerp van uw badkamer.

Ook voor de tegels kunt u bij ons terecht. Bagno Designo, zit samen met Flevistone onder één dak. Zij hebben een mooie presentatie aan wand- en vloertegels voor de badkamer. Daarvoor kunt u dus ook bij ons terecht.
Voor u als klant hebben wij het mogelijk gemaakt om middels een open verbinding zo van de ene showroom naar de andere te kunnen lopen.
Alles onder één dak is voor u wel zo fijn!

Wij nodigen u dan ook van harte uit om onze prachtige bijna vernieuwde badkamer showroom, met diverse stijlen badkamers en vernieuwd sanitair, in Lelystad te bezoeken! Onze showroom in Lelystad ligt ca. 20-25 minuten rijden vanaf Almere,
Dronten, Elburg, Emmeloord, Harderwijk, Kampen, Zeewolde.

badkamer, badkamers, lelystad, design badkamer, design badkamers, badkamer voorbeelden, badkamers voorbeelden, badkamer ideeen, badkamer ontwerpen, badkamermeubel, badkamermeubels, giquadro, fandf, Casamood, Stock 4Rolls, sanitair, natuursteen, vloertegels, flevoland, Almere, Dronten, Emmeloord, Lelystad, Zeewolde, Harderwijk

BAGNO|DESIGNO

Adres

Nikkelstraat 1
8211 AJ LELYSTAD

Contact

Tel. 0320-752605
Fax 0320-752606
Website www.bagnodesigno.nl

Gegevens aanpassen