Klusbedrijf Barazite

Locatie op kaart niet juist?

Voor alle kleine verbouwingen en aanpassingen in uw huis kunt u terecht bij Klusbedrijf Barazite. Het maakt niet uit of het om kleine klussen of complexe verbouwingen gaat. Klusbedrijf Barazite is een timmeren,renovatie en onderhoudsbedrijf dat al uw klussen en verbouwingen van begin tot het einde ter hand neemt. Klusbedrijf Barazite werkt goed en netjes, terwijl uw huis bewoonbaar blijft.

Timmerwerk, plafonds en verbouwingen zijn de specialiteiten van Klusbedrijf Barazite. Voor werkzaamheden, zoals stukadoren en elektriciteit wordt het eigen netwerk van specialisten ingeschakeld. Alles blijft in één hand. Handig voor u, omdat dit weinig organisatie van u vraagt en één partij uw wensen en de voortgang bewaakt. U kiest voor een bedrijf dat kleinschalig werkt en waar u slechts één aanspreekpunt heeft dat altijd aanwezig is tijdens de werkzaamheden.

Graag kom ik vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en een passende offerte te maken.


Aannemersbedrijf, klusbedrijf, Timmerwerk, Zolders betimmeren, Plafonds betimmeren, Plaatsen van scheidingswanden, Deuren ophangen, Ramen plaatsen of repareren, Leggen van houten vloeren en laminaat, Monteren van meubels, Plaatsen van keukens, Betegelen, Schilderwerkzaamheden in en rondom het huis, Stukadoorwerkzaamheden, Metselen, Rolluiken plaatsen en zonneweringen, Bestraatwerkzaamheden Voegwerk Tuinhekken plaatsen

Klusbedrijf Barazite

Adres

stadswal 63
6851 CZ HUISSEN

Contact

Tel. 0623672131
Website www.klusbedrijfbarazite.nl

Gegevens aanpassen