Terwijn Projectmanagement & Bouwbegeleiding

Locatie op kaart niet juist?

is een jong en dynamisch bedrijf. Wij hebben reeds meer dan 20 jaar ervaring in de ver- en nieuwbouw. Wij verzorgen het voortraject- tekenwerk, de complete (af)bouwcoordinatie en ook de realisatie, als hoofdaannemer, van de projecten vanaf de overdracht van een pand (of eerste paal) tot aan de oplevering. Wij ontzorgen U!

Onze opdrachtgevers zijn Particulieren, Retailers, Vastgoedeigenaren, Aannemers en Architecten.
Omdat wij vaste partners hebben door het gehele land, kunnen wij zeer snel en flexibel handelen. Samen met u bepalen we, zover nog niet aanwezig, het concept en bewaken dit gedurende het gehele proces.

oriŽntatie noord-holland utrecht friesland flevopolder zuid-holland nederland snel purmerend partners gelderland brabant amsterdam hoorn alkmaar haarlem bouwvoorbereiding schetsplannen bouw- en installatie adviezen bouwaanvragen verzorgen overleg met gemeentelijke instanties aanvragen en vergelijken begrotingen opstellen projectinvestering keuze architect(en) & bouwteam AutoCad (interieur) tekenwerk leveren van interieur keuze en inkoop materialen opstellen en bewaken projectplanning partners totale realisatie Hoofdaannemer begeleiden en controleren realisatie bouwprojecten tussentijdse rapportages budgetbewaking opnames en eindoplevering

Terwijn Projectmanagement & Bouwbegeleiding

bedrijfslogo

Adres

VRIJHEIDSPLANTSOEN 27
1447 XW PURMEREND

Contact

Tel. 0299-397708 of 0630198750
Website www.terwijnprojectmanagement.nl

Gegevens aanpassen