Locatie op kaart niet juist?

Dog Discipline is gespecialiseerd in de rehabilitatie van probleemgedrag.
Marien Schrijver is HBO opgeleid gedragstherapeut en heeft 28 jaar ervaring.Dit is nauwelijks te evenaren. Hij is in Zeeland al geruime tijd een begrip.
Wij werken nauw samen met locale dierenartsen volgens de filosfofie en methode van Cesar Millan die bij vrijwel iedereen bekend is.Basis vormt het oorspronkelijke gedrag van de hond en wij leren/ rehabiliteren de hond op een manier die de hond begrijpt. Tevens leren de mensen hun hond te begrijpen!
Kynologen- en andere verenigingen hebben geen of nauwelijks inzicht en tijd om probleemgedrag op de juiste manier te onderkennen en te behandelen.
Een gedegen diagnosestelling en therapie is zeer belangrijk omdat anders het probleem kan escaleren met alle gevolgen van dien.

Tevens heeft Dog Discipline een bij de Raad van Beheer geregistreerde kennel en heeft Hewig Schrijver het diploma kynologische kennis en adviseert u graag breed als u vragen heeft betreffende de keuze van een hondenras passend bij uw gezinssituatie, ondersteunt u bij de aanschaf van en puppy of volwassen hond die bij uw gezinssituatie past en bij opvoedingsproblemen.
Dog Discipline neemt ook puppytesten bij fokkers af.
Voor voedingsadvies en aankoop van betaalbare natuurvoeding van zeer hoge kwaliteit ,eco cleaningproducten en nautral grooming producten bent u ook bij ons aan het juiste adres!

Gedragtherapie voor honden natuurvoeding hondenschool natural grooming producten eco cleaning producten

Dog Discipline

Adres

Provincialeweg 11
4431 NA 'S-GRAVENPOLDER

Contact

Tel. 06 47079329
Website www.dogdiscipline.nl

Gegevens aanpassen