Praktijk de Libelle

Locatie op kaart niet juist?

Praktijk de Libelle voor het Maatschappelijk Werk in Sneek & omstreken.

Praktijk de Libelle kan o.a. helpen bij de opvoeding van uw kinderen, in de relatie met uw partner , bij ziekte of opname, bij verwerking van verlies, rouw, echtscheiding, mishandeling, als er problemen zijn met een verslaving of met het op orde brengen van uw financi�n.
Ook geven wij assertiviteitstrainingen, cursus opvoeden, workshop omgaan met verlies en rouw na het verlies van een dierbare en training omgaan met uw verslaving.
Voor meer informatie kijk op www.praktijk-de-libelle.nl of bel naar 06 34 23 36 17

maatschappelijk werk, jobcoach, assertiviteitstrainingen, assertiviteit, verslaving begeleiding, hulp bij verslaving, cursus opvoeding, hulpverlening, emotionele problemen, budgetcoach, schuldhulpverlening, relatieproblemen, opvoeding kinderen, groepshulpverlening, Financi�le problemen, rouwverwerking, omgaan met verlies en rouw, echtscheiding, relatietherapeut, problemen in de relatiesfeer, uit balans geraakt, opkomen voor jezelf, stoppen met roken, problemen op het werk, administratie op orde, hulp bij crisissituatie, hulp bij scheiding, praten met lotgenoten, hulp bij schulden.

Praktijk de Libelle

Adres

Zonnedauw 8
8607 DX SNEEK

Contact

Tel. 06 34233617
Website www.praktijk-de-libelle.nl

Gegevens aanpassen