Mupol Payrolling

Locatie op kaart niet juist?

Steeds meer werkgevers in uiteenlopende branches werken samen met Mupol. De één kiest vooral voor ons specialisme op het gebied van payroll omdat wij zeer concurrende tarieven bieden terwijl de ander kiest voor onze payrolling omdat wij een gedreven professionele organisatie zijn. Want dát zijn twee van onze twee kwaliteiten. We kunnen uw medewerkers of zelfs uw complete team op de payroll zetten.

Payrolling houdt in dat u alle administratieve werkzaamheden die u verricht voor uw medewerkers uitbesteedt aan Mupol Payrolling. Natuurlijk neemt u zelf medewerkers aan en u bepaalt wat zij verdienen. Vervolgens krijgen zij een arbeidscontract bij Mupol Payrolling. Via een uitzend- of detacheringovereenkomst nemen wij het juridisch werkgeverschap en de bijbehorende arbeidsrechtelijke risico's en aansprakelijkheden van u over.

Wij verzorgen de personeelsadministratie en voor het op tijd uitbetalen van de salarissen, sociale premies en loonbelasting . Mupol Payrolling geeft u op deze wijze de zekerheid dat alles volgens de wettelijke en fiscale eisen van nu geregeld wordt.

Mupol Payrolling, Payroll, Elspeet, Gelderland, salaris, administratie

Mupol Payrolling

Adres

Veenweg 22
8075 PS ELSPEET

Contact

Tel. (0577) 49 13 30
Fax (0577) 49 25 05
Website www.mupol-payrolling.nl

Gegevens aanpassen