Moelands Hekwerken

Locatie op kaart niet juist?

Moelands Hekwerken is een compact bedrijf en dat maakt ons flexibel en toegankelijk. Van advies tot uitvoering heeft u 1 aanspreekpunt. Installatie van hekwerken gebeurt door een vast team. Dat levert u korte lijnen en uitstekende bereikbaarheid op. Dat vinden wij belangrijk.

Bij Moelands Hekwerken vindt u omheiningen in alle soorten en maten. Van een simpel spijlenhek tot een speciaal voor u ontworpen sierhekwerk dat naadloos aansluit op de omgeving.

Moelands Hekwerken is een compact bedrijf en dat maakt ons flexibel en toegankelijk. Van advies tot uitvoering heeft u één aanspreekpunt . Installatie van hekwerken gebeurt door een vast team. Dat levert u korte lijnen en uitstekende bereikbaarheid op. Dat vinden wij belangrijk.

Ons materiaal voldoet aan de eisen van deze tijd. Dat geldt voor de hekwerken zelf, maar zeker ook voor de aanvullende producten. Denk aan volautomatische poortaandrijvingen, intercoms en videofoons. De hekwerken zijn thermisch verzinkt en kunnen daarna worden voorzien van een coating in vrijwel iedere gewenste RAL-kleur. Deze dubbele behandeling zorgt voor een jarenlange, onderhoudsvrije bescherming.

sierhekwerk, gaashekwerk, poorten, schuifpoorten, spijlenhekwerk, industriehekwerk, poortopener, intercom, draaipoorten, tuinhek, draaipoort

Moelands Hekwerken

Beveiliging

Adres

Nijverheidsstraat 1
4715 RZ RUCPHEN

Contact

Tel. 076-5031771
Fax 076-5033629
E-mail info@moelandshekwerken.nl
Website www.moelandshekwerken.nl

Gegevens aanpassen