Auberge Provencal - Restaurant & Hotel

Locatie op kaart niet juist?

Restaurant Auberge Provençal is gevestigd in een 16e eeuws voormalig doktershuis, met in de kelders van dit Rijksmonument een Provençaals specialiteitenrestaurant. In de kelders vindt U een zeer gezellig intiem restaurant waar regelmatige een nieuwe kaart is aan te treffen. De Patron-cuisinier trekt regelmatig naar het zuiden om de beste producten voor U mee te nemen en deze met zorg en smaak tot een gerecht te maken waarvan U geniet.
Bij mooi weer wordt er gedineerd in de intieme stadstuin aan de achterzijde van dit pand.

Hotel Auberge Provençal beschikt over 8 ruime gastenkamers die voorzien zijn van comfortabele bedden, douche en toilet, wekkerradio, KTV, draadloos internet, een bureautje, een zitje en eigen koffie en theefaciliteiten. U kunt de kamers voor één nacht zowel als in de vorm van een arrangement boeken, al dan niet in combinatie met het restaurant.
Wij ontvangen u met een glas versgeperste jus d’orange en bij het uitgebreide ontbijtbuffet kunt u genieten van een stukje klassiek en zelfgebakken brood dat ik maak met gierst, lupine en meloenpitten, een donker brood van rogge en zemelen, een noten-rozijnenbrood van donker tarwe en divers kleinbrood.

Auberge Provençal ligt op een unieke plaats in het culturele centrum van Middelburg, slechts 400 meter van de Abdij. Parkeren kan vanaf 100 meter van de Auberge. Wij beschikken over hotelfietsen en voor uw eigen fiets hebben wij een binnenstalling.
Tot ziens in Auberge Provençal (voorheen Familiehotel Roelant & Bistro Provençal)

Hotel, Restaurant, Franse keuken, provencaalse keuken

Auberge Provencal - Restaurant & Hotel

Adres

Koepoortstraat 10
4331 SL MIDDELBURG

Contact

Tel. 0118 633309

Gegevens aanpassen