Alpine Waterontharder

Techniek

Afbeelding niet juist?

Waterhardheid wordt bepaald door de aanwezige calcium en magnesium - dit zijn op zichzelf gezonde mineralen, echter samen vormen ze kalkaanslag. Zelfs de waterleidingmaatschappijen geven op hun gezamenlijke site duidelijk aan dat er calcium en magnesium voor uw gezondheid in uw drinkwater (moeten) zitten.

Maar dat betekent wel iets voor u en uw apparatuur in de praktijk!

Afhankelijk van de grootte van uw pand, het buismateriaal bijv. koper, kunststof, alupex etc, de lengte en diameter van de leidingen, aanwezige apparatuur (bubbelbad, jacuzzi, whirlpool, combiketel, stoomovens etc.) hebben wij diverse soorten modules (verschillend in capaciteit, temperatuur, lengte leiding en doorstroomsnelheid). Er bestaat geen universele module voor elk kalkprobleem. Wij bieden maatwerk voor elk kalkprobleem tegen de laagste prijs. Niet voor niets zijn wij decennia lang kwalitatief marktleider in Nederland in dit waterontharder segment.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, doorontwikkeling,
fabricage, assemblage en (wereldwijde) leveranties van toonaangevende professionele magnetische waterontharders, waterdescalers en softwater-conditioners. Wij worden daarom terecht dé waterontharder expert genoemd.

De afgelopen tientallen jaren kent onze productlijn wereldwijd zeer veel tevreden gebruikers. Ook in Nederland ontdekken steeds meer gebruikers de succesvolle werking van de Alpine Waterontharder new generation®. De glasheldere garanties bieden extra vertrouwen in onze producten. De producten worden aangeboden, gekocht en geleverd volgens de door ons gedeponeerde algemene verkoop- leverings- en betalingsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Waterontharder, waterontharders, water-ontharder, kalkaanslag, antikalk, zoutontharder

Alpine Waterontharder

Techniek
bedrijfslogo

Adres

J.Kammingakade 1
9648 KN WILDERVANK

Contact

Tel. +31(0)598635720
E-mail info@waterontharder.info
Website https://www.waterontharder.info

Gegevens aanpassen