HIGH CAMERA Hoogte & Luchtfotografie

Locatie op kaart niet juist?

Over HIGH CAMERA Hoogtefotografie

Hoogtefotografie, lage luchtfotografie vanaf de grond zonder vliegtuig. Een nieuwe kijk op onroerende zaken.
Luchtfoto’s vanuit vliegtuigen tonen meestal een steile opnamehoek. Karakteristiek zijn de ‘grote’ dakoppervlaktes van huizen. Opnamen vanuit vliegtuigen zijn feitelijk alleen geschikt voor overzichten van groepen van huizen, dorpen of steden. Het beste perspectief voor huizen, villa’s, kleine en middelgrote bedrijfspanden (kantoren, hotels, restaurants en winkelbedrijven) is halverwege de hoogte van het gebouw, of vanuit het zogenaamde vogelperspectief dat wil zeggen licht schuin naar beneden.

Met behulp van dit draagbare telescoopmast systeem kunnen opnamen van onroerend goed worden gemaakt tegen wezenlijk lagere kosten dan vanuit vliegtuigen.

Bovenop de telescoopmast uitschuifbaar tot ruim 12 meter is een camera gemonteerd. Beeldregie en bediening wordt echter verzorgd vanaf de grond. Vanuit hoogte ontstaan opnamen met een veel grotere waarde door unieke perspectieven. Het statief kan in bijna elke situatie ingezet worden, in tuinen, op onberijdbare grondstukken, of zelfs op platte daken.

HighCamera.nl

foto, fotografie, fotograaf, hoogtefoto, hoogtefotograaf, hoogtefotografie, luchtfoto, luchtfotografie, luchtfotograaf

HIGH CAMERA Hoogte & Luchtfotografie

Adres

Burg. Pappersweg 9
6281 BH MECHELEN

Contact

Tel. 06-53345878
Fax 043-4552321

Gegevens aanpassen