Het Heydenrijck

Locatie bijwerken?
Het Heydenrijck, welke al 24 jaar bestaat, is een gezellige woonwinkel waar er nog tijd is voor een stukje persoonlijk advies. Wij verkopen onder andere oud grenen meubelen, geloogd of in de oude verf, antiek, oude lampen en landelijke woondecoraties. Desgewenst schilderen wij de meubelen in een mooie kleur van het merk Farrow & Ball. Ook voor nieuwe meubelen kunt u bij ons terecht.Tevens maken we meubelen op maat zoals tafels van oud of nieuw hout, kasten maar ook een keuken met bijvoorbeeld een nostalgische uitstraling is mogelijk. Verder restaureren wij meubelen. Kortom wij hebben veel te bieden.Eigenaren Pieter en Wilma willen u dan ook uitnodigen om eens langs te komen zodat u de sfeer van de winkel zelf kunt proeven. U vindt ons in de Lange Hezelstraat 15 in het centrum van Nijmegen.
Het Heydenrijck, welke al 16 jaar bestaat, is een gezellige woonwinkel waar er nog tijd is voor een stukje persoonlijk advies. Wij verkopen onder andere oud grenen meubelen, geloogd of in de oude verf, antiek, oude lampen en landelijke woondecoraties. Desgewenst schilderen wij de meubelen in een mooie kleur van het merk Farrow & Ball. Ook voor nieuwe meubelen kunt u bij ons terecht.Tevens maken we meubelen op maat zoals tafels van oud of nieuw hout, kasten maar ook een keuken met bijvoorbeeld een nostalgische uitstraling is mogelijk. Verder restaureren wij meubelen. Kortom wij hebben veel te bieden.Eigenaren Pieter en Wilma willen u dan ook uitnodigen om eens langs te komen zodat u de sfeer van de winkel zelf kunt proeven. U vindt ons in de Lange Hezelstraat 15 in het centrum van Nijmegen.

Woonwinkel voor het landelijke binnen en buiten leven. Ook voor meubels op maat, kleur advies, verlichting, verf en behang van Farrow&Ball, Jeanne d'arc living, lampe berger Tierlantijn, Aldo Bernardi,

Het Heydenrijck

Meubels

Adres

Lange Hezelstraat 10
6511 CJ NIJMEGEN

Contact

Tel. 024-3607072
E-mail [email protected]
Website www.heydenrijck.nl

Gegevens aanpassen