Kroon Particuliere Thuiszorg

Locatie bijwerken?
U bent op zoek naar zorg aan huis voor een dierbaar familielid. Dan verwacht u zorg van een gediplomeerde professional, die bovendien het hart op de goede plek heeft. Dan ben u bij ons aan het goede adres!Kroon Particuliere Thuiszorg maakt deel uit van een een samenwerkingsverband van onafhankelijke zzp’ers, dat op basis van een indicatie, zorg verleent via een persoonsgebonden budget (PGB) of zorg in natura (ZIN). Maar ook aan cliënten die de zorg zelf financieren en hierdoor niet aan de regelgeving van een zorgkantoor gebonden zijn.

Afhankelijk van de aanvraag en/of indicatie verlenen wij kortdurende- maar ook 24-uurs zorg. We zijn de spil in het zorgproces en maken deel uit van een groot netwerk van huisartsen, specialisten en apothekers. Dankzij deze samenwerking kunnen wij bijzonderheden in de gesteldheid van de cliënt niet alleen sneller signaleren, maar ook ingrijpen en tot gerichte actie overgaan.

Kwaliteit is de kroon op ons werk, dat ziet u terug in onze referenties en ons vaste team van professionals op wie we onvoorwaardelijk kunnen steunen. We hebben een divers zorgaanbod, maar 80% van onze cliënten is dementerend en fysiek relatief gezond. Onze cliënten bevinden zich in een afhankelijke situatie. Respect en professionele zorgverlening vormen dan ook de basis voor een gelijkwaardige vertrouwensband.

Thuiszorg, Noord-Holland, Zuid-Holland, Kennemerland, Haarlemmerliede, Duin en Bollenstreek, Verpleging, verzorging, ouderen zorg, 24-uurs zorg, zorg dementerenden,

Kroon Particuliere Thuiszorg

Gezondheidszorg

Adres

Vlietepolder 59
2134 WH HOOFDDORP

Contact

Tel. 06-42896883
Website www.kroonthuiszorg.nl

Gegevens aanpassen