Rientjes & Partners BV

Locatie op kaart niet juist?

Rientjes & Partners is specialist in bijzondere incentive reizen, unieke zakelijke bijeenkomsten en onvergetelijke bedrijfsevenementen. Onze service geldt voor wereldwijde bestemmingen en op exclusieve locaties. Met verrassende oplossingen leveren wij een bijdrage om doelstellingen om te zetten in resultaat. Jaarlijks organiseren wij een groot aantal ludieke maatwerk projecten zoals incentives, bedrijfsuitjes, jubileumreizen, franchisereizen, teambuilding activiteiten, bedrijfsevenementen, (sales)meetings, personeelsbijeenkomsten, productpresentaties en (inter)nationale conferenties. Wij ontwikkelen voornamelijk uitgekiende reisconcepten naar prachtige Europese én verre exotische bestemmingen, maar ook in het mooie Nederland!

Gemotiveerd door de wil om in te spelen op de groeiende behoefte aan maatwerk reizen voor het bedrijfsleven en overheid is Rientjes & Partners in 1996 gestart met haar activiteiten. Ons bedrijf kenmerkt zich sindsdien door een constante groei van het aantal opdrachtgevers, productportfolio en uitbreiding van het team reisarchitecten.

Onze kracht bestaat uit het effectief en creatief vertalen van zakelijke doelstelling naar een op uw bedrijf en doelgroep toegesneden (reis)concept. Dit doen we zoveel mogelijk face-to-face onder het motto “Persoonlijk maakt sterk”. Begrippen als meedenken en vooruitdenken vinden wij vanzelfsprekend. Geen 9-5 mentaliteit, maar een probleemoplossend en dienstverlenend team. Wij hebben al vele onvergetelijke projecten mogen organiseren, bekijk de ervaringen van onze opdrachtgevers!

Mensen met ervaring in disciplines als communicatie, marketing, logistiek en bedrijfsorganisatie. We gaan geen uitdaging uit de weg. Daarbij werken we samen met een door ons geselecteerd wereldwijd netwerk van partners. Van hen verlangen we dezelfde hoge kwaliteit als die wij van onszelf vragen. Standaardoplossingen zijn ons vreemd, maatwerk daarentegen is ons specialisme. Onze kernwaarden zijn:

- Transparant en betrouwbaar
- Efficiënt en zeer ervaren
- Altijd maatwerk producten
- Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding
- Prettige partner in project, professioneel en enthousiast
- Origineel en oog voor detail
- Wereldwijd netwerk van toegewijde partners

Op dit moment geen.

Rientjes & Partners BV

Reisbureau

Adres

Brinkpoortstraat 38b
7411 HS DEVENTER

Contact

Tel. 0570-691357
Website https://www.rientjes.nl/

Gegevens aanpassen