Locatie op kaart niet juist?

Verbouwen, klussen of gewoon je afval kwijt?
Huur eenvoudig in 3 stappen een container
voor alle soorten afval bij VSB Containers & Recycling

VSB Containers & Recycling is een jong, dynamisch bedrijf met oog voor het milieu. Afvalstromen beheren is ons vak. We hebben de beschikking over een groot aanbod containers in 3 verschillende inhoudsmaten: 3m³ - 6m³ - 10m³.

Onze huurprijzen zijn zeer scherp. Zo huur je al een puincontainer v.a. € 123,00. Inclusief 4 weken huur, gratis geplaatst en opgehaald en verwerking van het afval.

Wij kennen de weg van recycling en werken samen met transporteurs in heel Nederland. Vandaar dat wij zelfs in de uithoeken van Nederland snel en scherp geprijsd een container kunnen leveren.

Particulieren huren bij ons eenvoudig, in 3 stappen, en voordelig een container. Zo wordt elke klus interessant en is afval geen obstakel meer.

Heb je vragen over het huren van containters, een bestelling of over ons bedrijf? Je mag altijd contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tot 20.00 uur of "stel je vraag" door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Afval, containers, afvalcontainers, verhuur containers, containerverhuur, puin, afvalcontainer, bouwafval, grofvuil,

VSB Containers & Recycling

Bouw

Adres

Kokmeeuw 27
5221 GS 'S-HERTOGENBOSCH

Contact

Tel. 06-26510766
E-mail info@vsbcontainers.nl
Website www.vsbcontainers.nl

Gegevens aanpassen