VOF Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg

Locatie op kaart niet juist?

Uw gevoel van tuin en sfeer begint bij Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg

De vijver staat er centraal, maar Vijvercentrum Limburg heeft meer te bieden. Onze speciaalzaak is gevestigd in Schimmert, in het mooie zuid-limburgse heuvelland, een omgeving die uitnodigt om te worden verkend. Wie hier, of welk natuurgebied ook, veel in de buitenlucht verblijft, zorgt voor geschikte kleding. Die speciale outdoor kleding maakt eveneens deel uit van het aanbod van Vijvercentrum Limburg. De kenner zal de namen van gerenommeerde merken als Hunter, Mongo Country & Leisure Wear meteen herkennen. Stijlvolle waxkleding die bescherming biedt tegen weer en wind. En dat doen ook de comfortabele leren laarzen van Dubarry en de natuur rubberen laarzen van Aigle Een stijlvolle aanvulling op deze kleding zijn de tassen van Bosboom.

Het bedrijf biedt een bijzonder aangename ambiance. Met name op de inspirerende decoratieafdeling, min of meer het hart van de zaak. Alles is hier gericht op het creëren van een prettige omgeving. Voor binnen, met bijvoorbeeld fraaie kandelaren, stijlvolle vazen, schaaltjes, opbergdoosjes, kaarsen en decoratiemateriaal van glas of porselein. Maar uiteraard ook voor buiten. Want de tuin is tegenwoordig onze woonkamer in de open lucht en die willen we eveneens mooi aankleden. Dat kan met allerlei beelden en ornamenten. Die vindt u in uiteenlopende uitvoeringen bij Vijvercentrum Limburg: modern en klassiek, groot en klein, van steen of keramiek. En dan zijn er de expressieve tuinornamenten van Rita Jordens. Die geven de tuin een extra accent.

Komen we vervolgens bij waar het om draait bij Vijvercentrum Limburg. Inderdaad, de vijver. Over sfeer in de tuin gesproken. Een vijver, al dan niet voorzien van een klaterende fontein of een kabbelende waterpartij, maakt iets los bij jong en oud. Een vijver is inspirerend en rustgevend. Wat zoal de mogelijkheden zijn kunnen Ger, Irma en Michael precies vertellen. En dat geldt ook voor alles wat betrekking heeft op de aanleg en het onderhoud. U bent dus verzekerd van een deskundig advies. En een bijzonder uitgebreid aanbod producten, vissen en vijverplanten.

Alles wat nodig is om de vijver optimaal te laten functioneren, kunt u er vinden. Zoals filters en andere reinigingsapparatuur, folie, netten, waterplanten, pompen, aansluitmaterialen, onderhoudsproducten en tal van andere artikelen. Uiteraard van kwaliteitsmerken, waaronder Oase. Sinds kort heeft Vijvercentrum Limburg van dit aansprekende merk – de Mercedes onder de vijvermaterialen – het complete assortiment in huis. Ook op het gebied van vijvervissen heeft is er een ruime keuze en ook hier is het assortiment recent uitgebreid. Bijvoorbeeld met de Koi, die rechtstreeks uit Israël is geïmporteerd, van de gerenommeerde Mag Noy Farm. Daarvan is het aanbod nu nog breder.

Om u een beeld te geven van wat zoal mogelijk is, worden de komende maanden in de buitenruimte van Vijvercentrum Limburg enkele voorbeeldvijvers aangelegd. Maar wat voor vijver u ook voor ogen heeft, de mogelijkheden zijn legio. En loopt u nu met uw ideeën bij Vijvercentrum Limburg naar binnen, dan kunt als het voorjaar begint en de temperatuur naar aangenamere waarden stijgt al volop genieten van uw eigen vijver.

Er is gratis parkeerplaats aanwezig voor ons gebouw en op ons terrein, gelegen tussen
Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg en Marni’s kwekerij. Ingang grote schuifpoort, poort 2

Lupa Outdoors, Vijvercentrum Limburg, Op de Bies 70, (ingang 2e poort) Schimmert,
045 – 404 23 33, www.vijvercentrumlimburg.nl

vis, vissen, koi, zeelt, folie, vijverfolie, epdm, rubberfolie, waadpak, visvoer, voer, pvc, bodemafvoer, vijver, vijveraanleg, vijveronderhoud, vijverplanten, vijverpompen, pompen, filters, vijverfilters, luchtpompen, netten, vijvernetten, afdeknetten, oase, velda, ubbink, hozelock, fishtale, decoratie, beelden, brons, lood, tuinbeelden, tuinmeubelen, linten, ornamenten, brocante, keukenspullen, kaarsen, kandelaar, windlicht, glaswerk, hunter, mongo, bosboom, dubarry, aigle, tassen, waxjassen, waxkleding, laarzen, outdoorlaarzen, outdoorkleding, kinderjas, boots, tweed, sjaals, kerstshow, kerstbal, kribbe, kerstgroep, kerstman, kerstverlichting, kerstdecoratie, koikarper, zinkvoer, steur, steurvoer, zinkvoer, kwekerij, lelie, vijveraanleg, filtermaterialen, zuurstofsteen, slang, UVlamp, UV, watercontrole, waterbehandeling, watertest, zuurstofplant, moerasplant, vijverplant, vijveraarde, vijverkiezel, substraat, vijversubstraat, lavasteen, lava, maerel, kalk, colombo, superfish, microbelift, lamp, watertestset, afzetborstel, filterborstel, beluchting, waterstofzuiger, waterzuiger, algenbehandeling, draadalg, zweefalg, riverdale, yankeecandle, reukkaars, buddah, graniet, sfeervol, gezellig, buitengebied, beeklopen, beekloop, waterval, kweek, kikker, salamander, wandfontein, hoornblad, waterpest, fonteinkruid, Lupa, Outdoors, Vijvercentrum, Limburg, Schimmert, Nuth, Spaubeek, Beek, valkenburg, vvv, zuidlimburg, water, vijverwater, zwemvijver, tuin, feestdagen, engels, paard, hond, tuinprikkers, heksenbal, windgong, windbel, tuinstekers, binnendecoratie, kussens, sierkussen, tochtkussen, tafellopers, hulsberg,

VOF Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg

Adres

Op de Bies 70
6333 BZ SCHIMMERT

Contact

Tel. 045-4042333
Website www.vijvercentrumlimburg.nl

Gegevens aanpassen