Locatie op kaart niet juist?

Bij Medicijnen.nl vinden we het belangrijk dat onze klanten de medicijnen krijgen die ze nodig hebben. Eenvoudig, zonder gedoe en tegen een betaalbare prijs.

Om dit waar te maken bieden wij naast de bekende merknamen ook de goedkope generieke varianten. Generieke medicijnen zijn dezelfde medicijnen die door andere fabrikanten, vaak tegen fors lagere prijzen, geproduceerd worden. In Nederland worden standaard de goedkopere generieke varianten voorgeschreven. Meer weten over generieke medicijnen? Klik dan hier.

Liever de merk-variant? Geen probleem. De keuze is aan jou.

Medicijnen.nl is onderdeel van Zaandamse Zorg. Wij zijn een officiƫle apotheek, opgericht in 2010. Net als iedere apotheek hebben wij een publieksruimte, gediplomeerde apotheekmedewerkers en een magazijn. Onze specialiteit is echter het leveren van producten via postbezorging. Met een uitmuntende klantenservice en een ruim assortiment. Betrouwbaar, gemakkelijk en snel!

Een goed contact met onze cliƫnten vinden wij heel belangrijk. We staan je daarom graag te woord. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Online apotheek, medicijnen op recept, apotheek

Medicijnen.nl

Gezondheidszorg

Adres

Noorderven 81
1504 AL 'S-GRAVELAND

Contact

Tel. 075-3030180
Fax 075-3030131
E-mail info@medicijnen.nl
Website https://www.medicijnen.nl

Gegevens aanpassen