Locatie op kaart niet juist?

Research 2Evolve is een full-service marktonderzoeksbureau, gespecialiseerd in kwantitatief en kwalitatief onderzoek. Met onze jarenlange kennis en ervaring, sluiten wij feilloos aan bij de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers op basis van een langdurige persoonlijke en plezierige samenwerking Onze aanpak is pragmatisch en wij leveren kwaliteit tijdens alle stappen in het onderzoekstraject.

Research 2Evolve neemt de richtlijnen van de MOA (MarktOnderzoekAssociatie) en ESOMAR (EuropeanSociety for Opinion and Marketing Research) in acht. Indien gewenst zijn deze richtlijnen bij ons op te vragen.

Research 2Evolve levert een bijdrage aan de samenleving en schenkt een deel van haar winst aan goede doelen. Wij richten ons op projecten in binnen- en buitenland. Ook doen wij onderzoek voor goede doelen op basis van sponsoring of tegen gereduceerd tarief. Onze klanten leveren hier, zonder extra kosten, een bijdrage aan op het moment dat zij een onderzoek door ons laten uitvoeren.

marktonderzoekbureau kwantitatief onderzoek kwalitatief onderzoek online onderzoek schriftelijk onderzoek burgerpanel

Research 2Evolve

bedrijfslogo

Adres

Postbus 918
1200 AX HILVERSUM

Contact

Tel. 035-6232789
Website www.research2evolve.nl

Gegevens aanpassen