'De Cirkel' Uitvaartverzorging

Locatie op kaart niet juist?

De Cirkel Uitvaartverzorging voor een verzorgde,
persoonlijke en passende uitvaart. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor u. We zijn werkzaam in
IJsselstein en regio (Lopik, Benschop, Montfoort, Oudewater, Nieuwegein, Utrecht, etc.). Uiteraard is het in overleg altijd mogelijk om een uitvaart voor u te regelen buiten deze regio. Kijk op de website voor alle informatie!

In ons leven van alledag zijn we druk doende met van alles en nog wat. We willen ook graag een bepaalde grip hebben op het leven, hoewel dit in feite onzeker is. De enige zekerheid die we wel hebben is dat het leven eindig is.

Meestal sta je daar niet zo bij stil totdat de dood komt in je leven. Alles komt in een ander daglicht te staan en je wordt vaak overvallen door allerlei emoties en dit terwijl er veel geregeld moet worden.

Mocht u na het lezen van onze website nog vragen hebben, of wilt u dat wij contact met u opnemen, dan kunt u gebruik maken van onderstaand beveiligde e-mailadres.

Wanneer u het op prijs stelt om te bespreken hoe een uitvaart vorm te geven, dan kunt u een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend voorgesprek.

Uw gegevens zullen uiteraard zeer vertrouwelijk behandeld worden.

Uitvaart, begrafenis, crematie, IJsselstein, Lopik, Nieuwegein, Utrecht, uitvaartverzorger, uitvaartverzorging, dag en nacht

'De Cirkel' Uitvaartverzorging

Begrafenis
bedrijfslogo

Adres

Kronenburgplantsoen 34
3401 BP IJSSELSTEIN

Contact

Tel. 06-29583306
E-mail info@decirkel-uitvaartverzorging.nl
Website www.decirkel-uitvaartverzorging.nl

Gegevens aanpassen