Schilder

Afbeelding niet juist?

Renata van Rijsoort verzorgt aan de Bisschop Bekkerslaan of op locatie workshops tekenen en schilderen op maat, maakt portretten van mens en dier in opdracht (ook nagedachtenisportretten) en heeft een ruime selectie vrij werk en landschapsschilderijen te koop. Illustratieopdrachten zijn eveneens mogelijk.
Yagunda is haar bedrijfsnaam en als zodanig gevestigd in Tilburg aan de Lange Nieuwstraat. Het atelier dat naast het Textielmuseum ligt, is alleen open op afspraak. Berichtgeving over Open Atelierdagen kunt u terugzien op de website www.yagunda.com (evenals alle contactgegevens).

"Schilderen en tekenen zal ik blijven doen zolang ik een kwast of pen kan optillen. Een beeld zegt immers zoveel meer dan 1000 woorden...
Maar na een korte periode kunstacademie, kon ik jarenlang niet meer schilderen, de inspiratie was volledig weg en ik ben uiteindelijk psychosociaal en alternatief therapeut geworden. Toch begon het weer te kriebelen, dat verlangen om zichtbaar te maken hoe ik naar de wereld kijk, de fascinatie van een wolkenlucht, het spontane van een dier, de schoonheid van een gerimpeld gezicht of de ruimte die een landschap kan bieden.
Ik geef daarom les op maat; iedereen is anders en heeft een eigen ontwikkelingsweg te gaan. De een reik ik misschien een nieuwe techniek aan, de ander laat ik lekker experimenteren. Wat iemand wil leren is leidraad.
Geen cursussen maar thema gerichte workshops of een open atelier les, per keer betalen en geen verplichtingen.
Wilt u een tekening of schilderij in opdracht, bel of e-mail dan even. Graag tot ziens."

Portret, dierportret, nagedachtenisportret, workshops tekenen en schilderen, landschapsschilderijen, logo, illustraties

Yagunda

Schilder
bedrijfslogo

Adres

Lange Nieuwstraat 66
5041 DG TILBURG

Contact

Tel. 06-12703647
Website www.yagunda.com

Gegevens aanpassen