R.M. Schippers Lijsten, encadreurs sinds 1885

Locatie op kaart niet juist?

Kunst is beleving op zich en daar moet je iedere dag weer van kunnen genieten, thuis of op het werk. Dat valt of staat met de presentatie. Ons credo is niet voor niets: ‘…een lijst is meer dan alleen maar versiering…’” De meeste mensen denken dan, ach, het is maar decoratie of zo. Maar als je eens goed gaat kijken is zelfs een poster, maar zeker een orgineel werk, of dat nu een zeefdruk of een olieverf schilderij is, door de juiste omlijsting om te vormen tot een dubbel kunstwerk. Of het nu een latje of een 18e eeuwse barokke lijst is, de lijst moet het schilderij ondersteunen en mooier maken, maar de lijst komt altijd als ondersteuning van uw kunstwerk.

De liefde voor het vak zit letterlijk en figuurlijk in het bloed bij R.M. Schippers en Zonen, encadreurs sinds 1885. De huidige eigenaar van de lijstenmakerij, Rob Schippers, is namelijk de vijfde generatie van het familiebedrijf die zijn expertise inzet zodat elk (kunst)werk de lijst krijgt die het verdient.

Onder zijn bezielend leiderschap worden alle lijsten op maat gemaakt of gerestaureerd. Hiervoor gebruikt hij nog steeds de mallen en ornamenten van de oprichter van het bedrijf. En ook de oude recepten voor het gebruik van onder meer verf en bladgoud zijn zorgvuldig bewaard gebleven.

Schippers lijsten
Kazernestraat 114A
2514 CW 's-Gravenhage
Tel: 070-3646560
E-mail: info@schipperslijsten.nl

lijstenmaker bladgoud ornamenten

R.M. Schippers Lijsten, encadreurs sinds 1885

Kunst

Adres

Kazernestraat 114/A
2514 CW DEN HAAG

Contact

Tel. 070-3646560
E-mail info@schipperslijsten.nl
Website www.schipperslijsten.nl

Gegevens aanpassen