Locatie op kaart niet juist?

Wij leveren volledige producties met licht en geluid, voor (bedrijfs)congressen en evenementen, festivals en/of andere events.

Wij houden ons verhuur-assortiment up-to-date door telkens te investeren in efficiƫnte nieuwe technieken en waar mogelijk verbeteringen door te voeren. Daarnaast wordt de apparatuur goed onderhouden en gecheckt / schoongemaakt na elke klus. Zo bent u verzekerd van goede, nette en betrouwbare materialen.

In 2007 begonnen als bedrijf voor (live) opnames van bands maar sindsdien een full-service licht- en geluidsbedrijf waar we continue bezig zijn om studiokwaliteit ook op het podium en in de zaal te krijgen bij evenementen. We gebruiken betrouwbare, professionele materialen en medewerkers om hier voor te zorgen. De afgelopen jaren is onze opslag gegroeid naar 270 m2 en zijn we nog steeds continu bezig met het vernieuwen, verbeteren en optimaliseren van alle processen waar mogelijk.
Tegenwoordig staat er dagelijks iemand in het magazijn en werken we met een team van freelancers die elk project met veel plezier aanpakken. Om veilig te werken wordt ons materiaal regelmatig gekeurd, zijn onze medewerkers VCA gecertificeerd en beschikken we over de juiste PBM zodat het werk ook veilig wordt uitgevoerd.

licht geluid podia backline producties en verhuur

Stairway Productions

Techniek

Adres

Distributieweg 5
2645 EG DELFGAUW

Contact

Tel. 015-2148462
E-mail [email protected]
Website www.stairwayproductions.nl

Gegevens aanpassen