Schuurman & De Leeuw accountants en belastingadviseurs

Locatie op kaart niet juist?

Schuurman & de Leeuw Accountants en Belastingadviseurs. Bij ons bent u aan het juiste adres voor accountancy en belastingadvies. Net als u zijn wij ondernemers in hart en nieren. Wij kennen de uitdagingen en de keuzes die u moet maken. Als partner denken wij met u mee, zodat u de keuzes kunt maken die passen bij uw ambities en uw organisatie.

Twee belangrijke pijlers vindt u terug bij ons kantoor: accountancy en belastingadvies. Vanzelfsprekend werken de adviseurs met elkaar samen, maar waar het op vakkennis aankomt, vertrouwen we op ieders specialisme.

Waar de accountant een belangrijke rol speelt bij de controle van de stukken, zorgt de belastingadviseur er voor dat uw onderneming zoveel mogelijk fiscaal voordeel behaalt. Alles vanzelfsprekend binnen de wettelijke kaders.

MEER DAN CIJFERS ALLEEN
Dat is het motto waarmee we uitdrukken dat de dienstverlening verder gaat dan het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de fiscale aangiften. Schuurman en de Leeuw levert kwalitatief hoogwaardige diensten en adviezen op maat; of u nu een ZZP-er bent of een grote internationale organisatie leidt.

EERLIJKHEID EN DUIDELIJKHEID
Daar heeft u wat aan. Uw jaarrekening is geen verrassing meer bij Schuurman en de Leeuw. Want wij hebben regelmatig contact met u over het resultaat van uw onderneming. Onze administratieve diensten verlopen uiterst efficiƫnt, vanwege onze gekwalificeerde medewerkers en de hoogwaardige software die wij gebruiken. Wat betreft de fiscale aangiften geldt bij ons de stelregel: wij behalen voor u het maximale resultaat binnen de geldende regels.

EEN ZORG MINDER
Niet alleen op het gebied van accountancy en belastingadvies ontzorgen wij ondernemers. U heeft uw eigen vak, zo hebben wij het onze. Op het gebied van personeelszaken faciliteren wij u met duidelijke loonstroken en adviseren we over alle regelgeving.

accountancy, belastingadvies

Schuurman & De Leeuw accountants en belastingadviseurs

Accountancy
bedrijfslogo

Adres

Nieuwe kanaal 9d
6709 PA WAGENINGEN

Contact

Tel. 0317-413281
E-mail info@sedl.nl
Website www.sedl.nl

Gegevens aanpassen