Francien Kramer Advies Coaching Training

Locatie op kaart niet juist?

Wil jij meer ruimte voor jezelf en ruimte voor wat echt belangrijk is in je werk? In een individueel coaching traject ga je aan de slag met een werkwijze die jou energie oplevert. Je krijgt helderheid in je hoofd en in je (werk) leven. Zodat jij meer kunt geven. Met aandacht.


Als loopbaancoach begeleid ik sociale dienstverleners die met plezier en energie willen werken. Ik ben hbo-opgeleid en heb gewerkt in verschillende functies in onderwijs en welzijn. Daarnaast ben ik opgeleid als professioneel coach en loopbaancoach.

Ik ben in mijn werkwijze persoonlijk, stel veel vragen en geef je op maat gerichte opdrachten met als doel jou verder helpen met de doelen die belangrijk voor je zijn. Naast inzichtgevend help ik je om gericht in beweging te komen en resultaat te halen.

De trajecten die ik aanbied zijn individuele coachingstrajecten waarbij ik jou gedurende een vaste looptijd begeleid bij jouw vraag.


Heb je een opmerking, suggestie, wil je graag meer weten hoe ik je kan helpen in jouw situatie, neem dan contact op. Contact opnemen is vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Kies een contactmogelijkheid die voor jou prettig is, ik hoor graag van je!

loopbaankeuze, studiekeuze, balans werk/privé, werkstress, werkplezier, sociaal beroep, persoonlijk leiderschap, communicatie, zorgen voor jezelf.

Francien Kramer Advies Coaching Training

Advies
bedrijfslogo

Adres

De Vervening 45
8465 RE OUDEHASKE

Contact

Tel. 06-45454504
E-mail [email protected]
Website www.francienkramer.nl

Gegevens aanpassen