Kabisa BV

Locatie op kaart niet juist?

‘Actions speak louder than words.’ Dat is hoe Kabisa denkt. Kabisa’s specialiteit is het ontwikkelen en beheren van bedrijfskritische webapplicaties, zowel voor desktop als mobiel. Wij hebben diepgaande kennis van- en ervaring met het opzetten en implementeren van complexe integratieconcepten en maken gebruik van de beste technologieën en methodieken.

Met de visie dat je met andere methodieken en moderne technieken software kunt maken die veel beter aansluit bij eindgebruikers, zijn de oprichters van Kabisa met hun ideeën bij elkaar gekomen. Zoekend naar alternatieve methodieken waren ze snel overtuigd van de filosofie achter de agile aanpak. Testen met deze pragmatische aanpak gaven al gauw aan dat voortschrijdend inzicht en gebruikersvriendelijkheid hier meer focus krijgen. Eindgebruikers tonen weer een glimlach bij de oplevering. Dit motiveert ons!

Heeft u nog vragen? Of wilt u vrijblijvend een gesprek met ons over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons via onze gegevens of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

Ruby on Rails Javascript Java Software Ontwikkeling

Kabisa BV

ICT

Adres

Marconilaan 8
6003 DD WEERT

Contact

Tel. 0495-430798
E-mail info@kabisa.nl
Website www.kabisa.nl

Gegevens aanpassen