Aed-Servicelijn BV

Locatie op kaart niet juist?

Vivon is een organisatie die zich richt op voorlichting over en verkoop van medische instrumenten op cardiovasculair gebied. Een van de belangrijkste productgroepen is de Automatische Externe Defibrillator (AED). Vivon informeert en adviseert overheid, bedrijfsleven, vrijwilligersorganisaties en particulieren over het gebruik en aanschaf van de AED. Vivon heeft kwaliteitscriteria opgesteld voor AED’s en leveranciers.




Levensreddende apparatuur moet voor iedereen beschikbaar zijn


Wij zijn van mening dat levensreddende apparatuur voor iedereen beschikbaar moet zijn (Public Access to Defibrillation) en zullen er dan ook alles aan doen om dit in de Benelux mogelijk te maken.

Naast voorlichtingsmaterialen, bijeenkomsten en productdemonstraties proberen wij met het gratis Vivon servicepakket een steen aan deze AED-implementatie in heel Nederland bij te dragen.

Vivon is de enige leverancier in Nederland met een betrouwbare 24-uurs servicedienst.

Wij zijn er trots op dat de stichting ‘Hartpatiënten Nederland’ en stichting ‘Kies voor Leven’ een samenwerkingsverband met Vivon zijn aangegaan. Tevens ondersteunen wij de Nederlandse Hartstichting in de promotie van haar 6-minuten zones.

Wekelijks wordt de door ons geleverde apparatuur ingezet bij reanimatiepogingen. Soms worden er mensen gered, soms heeft ook de defibrillator niets voor het slachtoffer kunnen doen. Een AED is geen wondermiddel, het is een hulpmiddel om de overlevingskansen van slachtoffers met ventrikelfibrillatie (of ventrikeltachycardie) te vergroten.

AED Service defilbrilator batterij electroden training verzekering kasten

Aed-Servicelijn BV

Adres

Ekkersrijt 1121
5692 AD SON

Contact

Tel. 0499-490016
Fax 0499-490017
Website www.vivon.nl

Gegevens aanpassen