Delicajes BV

Locatie op kaart niet juist?

De Oude Deurklink. Kwaliteit reproducties van jaren 30 deurbeslag én raambeslag. Ga voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, een snelle levering (vóór 22:00 uur besteld, morgen in huis) en een top service. Wij produceren onze producten zelf, omdat wij oog voor detail hebben. Én wij kunnen hierdoor de beste prijs bieden voor een hoge kwaliteit.

Ons deurbeslag wordt ambachtelijk en handmatig geproduceerd. De hoge kwaliteitsbeleving komt tot uitdrukking in de details. Vandaar dat wij veel aandacht besteden aan de afwerking van ons deurbeslag. Een deurklink of slot is een gebruiksvoorwerp dat heel lang mee moet gaan. Daarom zorgen wij ervoor dat onze producten er niet alleen mooi uitzien, maar ook solide en duurzaam zijn.

Wat past het beste bij u, of bij uw woning? Wij hebben op dit moment 3 series in nikkel glimmend, mat nikkel geborsteld en mat zwart. Binnen deze drie stijlen kunt u kiezen uit klassiek (uitvoering zonder decoratieve randen) en de Deco (met decoratieve randen). Onze series worden binnenkort uitgebreid met een messing serie en producten als raamsluitingen en sluitingen voor openslaande deuren.

Officieel partner van ErfgoedVoordeel.nl is een platform waarbij bewoners, eigenaren en liefhebbers van historisch erfgoed op een positieve manier in contact worden gebracht met vakkundige en passievolle bedrijven en organisaties die zich profileren op het gebied van erfgoed, in de brede zin van het woord.

Op dit moment geen.

Delicajes BV

Interieur

Adres

Ansfriduslaan 50
3833 BJ LEUSDEN

Contact

Tel. 0626510966
E-mail Info@deoudedeurklink.nl
Website Www.DeOudeDeurklink.nl

Gegevens aanpassen