BON Ami Mannenmode

Locatie op kaart niet juist?

Bon Ami Mannenmode is de plek waar mannen graag winkelen. Huh? Mannen die graag winkelen? Ja, het bestaat! Bent u zo'n man die er normaal een hekel aan heeft om te winkelen? Dan helpen we u snel aan de kleding die bij u past. Want door onze jarenlange ervaring zien we vaak heel snel wat bij u past en we slaan uw maten graag op in ons systeem. Daardoor weten we steeds weer wat uw maat is en hoeft u niet eindeloos te passen. Bent u juist iemand die houdt van gezelligheid en uitgebreid advies? Dat kan ook, wij nemen graag de tijd voor u en bij ons staat de koffie altijd klaar (nou ja, we zetten 'm gewoon vers, speciaal voor u).



Onze stijl is uiteenlopend, wij bieden stijlvolle pakken aan, geklede combinaties, maar ook prettig zittende casual kleding voor bijvoorbeeld een zonnige dag. Zowel de jonge man als de seniore man en alles wat daartussen zit, kan bij ons terecht.



Wat wij belangrijk vinden is dat wat u koopt ook bij u past. Dat betekent dat wij u altijd een eerlijk advies zullen geven.



Look good, feel good, shop bij Bon Ami Mannenmode in Lunteren.

Bon Ami Mannenmode Lunteren herenkleding

BON Ami Mannenmode

Mode

Adres

Molenparkweg 4b
6741 ZR LUNTEREN

Contact

Tel. 0318-482389
E-mail info@bon-ami.nl
Website www.bon-ami.nl

Gegevens aanpassen