Steengoed Mineralen Nederland BV

Locatie op kaart niet juist?

Als sterke toeleverancier van minerale bouwgrondstoffen voor opdrachtgevers in de infrasector en de betonindustrie, levert Steengoed Mineralen diverse primaire en secundaire grondstoffen, met name in Oost-Nederland. Ons productassortiment is compleet en omvangrijk. Van specifieke producten zoals kleurmineralen en lichtgewicht toeslagmaterialen als lava tot en met zand, grind en steenslag. We leveren dit van niche tot bulk.

Steengoed Mineralen beschikt over uitstekende grondstofreserves vanuit vergunningen van het moederbedrijf Bouwstoffen Unie en haar aandeelhouders. We spelen in op de steeds maar veranderende eisen en wensen van de markt. We hebben ruime ervaring met en technische kennis van de eigenschappen en toepassing van de grondstoffen in diverse projecten. Altijd klantgericht, met een hoge servicegraad, scherpe prijzen en erg betrouwbaar. Steeds meer opdrachtgevers kiezen onze kwaliteit. Steengoed Mineralen is in diverse sectoren actief; grond-, weg- en waterbouw, de spoorbouw, de sport- en recreatiesector, de betonindustrie en de aannemerij.

In samenwerking met onze zusterbedrijven bieden we u een aanvullend pakket met logistieke diensten waarmee wij uw bouwstoffen management efficiënt en naar behoren ondersteunen. Zo managen we de interne en externe logistiek van uw bouwprojecten maximaal. Wij komen graag snel voor u in actie, neem contact om voor meer informatie.

Op- en overslag
Steengoed Mineralen biedt u op- en overslagfaciliteiten in Almelo. Daarnaast faciliteren we in samenwerking met ons zusterbedrijf grind- en zandhandel Bos op- en overslag in Deventer, Zwolle (Katerveer) en Meppel. Vanuit deze depots wordt de regionale markt voorzien van alle soorten zand, grind en wegenbouwmaterialen. Levering doen wij veelal uit voorraad. Het is mogelijk om materialen voor u op te slaan.

Voorraadbeheer
Op het juist moment worden voorzien in de juiste materialen? Wij zorgen er voor. In aansluiting op uw interne logistiek kunnen wij uw voorraadbeheer verzorgen.

Laden/lossen en transport
In samenwerking met zusterbedrijven en aandeelhouders beschikt Steengoed Mineralen over een moderne vloot schepen, waaronder beunschepen en ruimschepen. We maken ook gebruik van relatieschepen uit een uitgebreid netwerk. Zowel in binnen- als buitenland kunnen wij u scheepstransport van droge lading aanbieden. Of we regelen uitsluitend het lossen en eventueel rijden van uw producten naar de plaats van de door u gewenste bestemming.

Uw bouwstoffen management ook efficient management en naar behoren ondersteunen? Wij komen graag snel voor u in actie. Neem contact op met onderstaande contactpersonen via het genoemde telefoonnummer of via info@steengoedmineralen.nl

Commercie:
Dhr. M. Bartels
06 – 22 96 61 04

Administratie:
Dhr. M. den Boer
085 – 489 00 40

Logistiek:
Mevr. S. Abbenhuis
085 – 489 00 50

Op dit moment geen.

Steengoed Mineralen Nederland BV

Bouw
bedrijfslogo

Adres

Dollegoorweg 19
7602 EC ALMELO

Contact

Tel. 0622966104
Website www.steengoedmineralen.nl/

Gegevens aanpassen