Meubelmakerij de Voorloper

Locatie op kaart niet juist?

Meubelmakerij De Voorloper is een meubelmakerij waar het vakmanschap nog hoog in het vaandel staat. In onze goed uitgeruste werkplaats maken wij vrijwel elk gewenst meubel voor u op maat: kasten, kastenwanden, tafels, schouwen of lambriseringen... welk meubel u ook zoekt, wij maken het voor u.

n 2006 startte Rik Hendriksen de meubelmakerij ‘De Voorloper’. Na jarenlang gewerkt te hebben als houtbewerker in de ambachtelijke orgelmakerij van zijn vader, was het tijd om een eigen meubelmakerij te starten. De liefde voor het vak, gecombineerd met de vraag van klanten naar een eigen meubelstuk op maat, maakte de start van het bedrijf mogelijk.
In onze meubelmakerij werken wij uitsluitend op basis van de vraag van de klant. Geen serieproductie, maar alleen unieke producten, nauwkeurig en met liefde gemaakt naar uw wensen. Dat ziet u gegarandeerd terug in het resultaat!

Wilt u ontdekken welke mogelijkheden we voor u hebben en meteen kennismaken met onze passie voor ambachtelijke, maatwerkmeubelen? Neem contact met ons op door het formulier op onze website in te vullen en te versturen.

Voorloper, Natuurlijk Vakmanschap, Meubels.

Meubelmakerij de Voorloper

Meubels

Adres

Jan van Vuurenstraat 29
8072 ZJ NUNSPEET

Contact

Tel. 0341-258977
Website www.meubelmakerijdevoorloper.nl

Gegevens aanpassen