John Bezema Mediation en Advies

Mediator

Afbeelding niet juist?

Een scheiding na samenleving of huwelijk is ingrijpend. De bemiddeling is gericht op overleg en samen de best mogelijke oplossingen zoeken.

Enerzijds heeft de bemiddeling een begeleidend karakter waar het gaat om de communicatie en anderzijds is het gericht op het realiseren van afspraken aangaande:

de woning, het pensioen, de (kapitaal)verzekeringen, de inboedel, de afhandeling van eventuele schenkingen en/of erfenissen, kinderalimentatie, partneralimentatie...

en niet in de laatste plaats het maken van een ouderschapsplan.

De bemiddeling is zorgvuldig, doelgericht en compleet. Dus ook inclusief de volledige juridische afhandeling en inschrijving van (echt)scheiding bij de gemeente.

Ook voor partijen die in het verleden gescheiden zijn en hun ouderschapsplan, alimentatie of een andere kwestie willen bespreken bent u op het juiste adres.

Het is mogelijk om op basis van toevoeging/ rechtsbijstand te werken waardoor mediation vanaf €53,- per aan de orde kan zijn indien u aan de voorwaarden voldoet.

mediation, scheiding, scheidingsbemiddeling, conflict, trema, kinderalimentatie, partneralimentatie, echtscheiding, mediator, MfN, alimentatie, Themanormen, pensioenverevening, box I, box III,

John Bezema Mediation en Advies

Mediator
bedrijfslogo

Adres

Gezellenlaan 12
7005 AZ DOETINCHEM

Contact

Tel. 06 40619434
E-mail info@zorgvuldigscheiden.nl
Website www.zorgvuldigscheiden.nl

Gegevens aanpassen