Bruns Vloeren BV

Locatie op kaart niet juist?

Bruns vloeren is een zelfstandig opererend bedrijf en is gevestigd in Abcoude. De activiteiten van Bruns vloeren zijn naast het aanbieden van vloeren volgens een bestek, tevens het offreren van alternatieve oplossingen. Bij deze activiteit moet men denken aan het ontwerp en de engineering van een alternatief uitgevoerd door Bruns vloeren e.e.a.eventueel in overleg met de hoofdconstructeur.

Daarnaast verzorgen wij de levering inclusief de uitvoering van het complete vloersysteem en/of de deelwerkzaamheden van de genoemde activiteit. Het ontwerpen van vloersystemen met daarbij de ervaring en kennis om een zo efficient en economisch mogelijk evenwicht te creeeren tussen de componenten waaruit een vloer is opgebouwd, zijn de discipline’s welke binnen Bruns vloeren aanwezig zijn.

Hebt u vragen over Bruns vloeren of onze website, stuur dan uw vraag per email vergezelt van uw naam, bedrijfsnaam, adres, plaats en telefoonnummer en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Telefonisch informatie aanvragen is natuurlijk ook mogelijk.

Op dit moment geen.

Bruns Vloeren BV

Interieur

Adres

Hollandse Kade 7
1391 JD ABCOUDE

Contact

Tel. 0294-281049
Website www.brunsvloeren.nl

Gegevens aanpassen