Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse

Locatie op kaart niet juist?

Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse is een zelfstandige onderneming met een rijke historie in Hilversum. Het is een echt familiebedrijf dat van vader op zoon is overgegaan en zich van oudsher bezighoudt met loodgieterswerkzaamheden en aanverwante diensten.

Al vanaf de oprichting, gaat Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse met de tijd mee. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in aanleg van gas, water, energie en verwarming. Daarbij werken we met de nieuwste (design)modellen voor sanitair en centrale verwarming. Uw voorzieningen zijn hierdoor niet alleen functioneel, maar maken ook esthetisch deel uit van de woon- en werkomgeving.

U bent waarschijnlijk zo gewend aan de luxe van warm water en elektriciteit, dat u zich niet meer kunt voorstellen dat het er niet zou zijn. Dat houden we graag zo. Daarom staat ons professionele en deskundige team dag en nacht voor u klaar.

Wilt u meer weten over elektra-, water- en gasinstallaties in de omgeving van Hilversum? Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse is uw installateur en adviseur voor onderhoud en het aanleggen van alle leidingen. Neem direct contact op met het installatiebedrijf. Bel 035 624 75 82 of vul ons contactformulier in.

Op dit moment geen.

Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse

Installatietechniek

Adres

Silenestraat 32
1214 AP HILVERSUM

Contact

Tel. 035 624 75 82
Website www.technischinstallatiebedrijflnfcornelisse.nl/

Gegevens aanpassen