Delken & Boot - Interactieve Taalprojecten

Locatie op kaart niet juist?

Wat begon als een ‘serieuze grap’ van twee zelfstandige NT2-docenten in 2005 groeide uit tot een toonaangevend bureau voor Nederlandse taal en cultuur. Een strategisch team van drie professionals, onder leiding van algemeen directeur Pieter Boot, geeft dagelijks leiding aan Delken&Boot. Door vast te houden aan de visie dat leren vooral leuk, professioneel en praktisch moet zijn, heeft Delken&Boot zich kunnen ontwikkelen tot wat het nu is: een bedrijf om trots op te zijn.

Om mee te komen in de Nederlandse samenleving is het beheersen van de Nederlandse taal essentieel. Een goede beheersing van taal zorgt voor een grotere zelfredzaamheid. Zo draagt taal bij aan betere kansen op de arbeidsmarkt en meer duurzame inzetbaarheid. Maar ook in (digitale) communicatie met overheid en andere instellingen speelt taal een belangrijke rol. En niet in de laatste plaats helpt taal je om je te kunnen verbinden met de mensen om je heen. Taal levert dus een belangrijke bijdrage aan je geluk. Nederlands leren en het goed beheersen van de taal heeft daarmee (in)direct ook invloed op productiviteit, zorgkosten en uitkeringen.

Delken&Boot is met haar jarenlang ervaring dé organisatie voor de Nederlandse taal. Wij zijn niet zomaar een taalbureau, maar bieden ondersteuning op alle gebieden. Zoekt u een geschikte taalcursus voor uzelf? Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen om de taalvaardigheid in uw gemeente, organisatie of bedrijf te verbeteren? Of wilt u bij ons komen werken? Bel of mail ons. Wij denken graag met u mee!

Op dit moment geen.

Delken & Boot - Interactieve Taalprojecten

Onderwijs

Adres

Schiekade 830
3032 AL ROTTERDAM

Contact

Tel. 010-4221481
E-mail info@delkenboot.nl
Website https://www.delkenboot.nl/

Gegevens aanpassen