Jan Koning t.h.o.d.n. Makelaardij Op Maat

Locatie op kaart niet juist?

Het aankopen van een eigen woning is een zeer spannende aangelegenheid. Wij kunnen voor u, als aankoopmakelaar, de aankoop van uw woning begeleiden. Ook bij het verkopen van een makelaar helpen. Voor het verkopen van een woning is meer nodig dan goede kennis van de woning. Deze kennis bezit een makelaar en ik wil u graag informeren over de voordelen van het verkopen van uw woning. In vele gevallen heeft u een taxatierapport nodig. Ook hier helpen wij u graag mee!

Wanneer u overweegt uw woning te verkopen stelt u zich wellicht de vraag of u dit zelf kunt en gaat doen of dat u dit uit handen gaat geven aan een professional – een makelaar. Uiteraard kunt u het zelf proberen, u kent uw eigen woning immers als geen ander. Echter voor het verkopen van een woning is meer nodig dan goede kennis van de woning. Deze kennis bezit een makelaar en ik wil u graag informeren over de voordelen van het verkopen van uw woning.

In de eerste plaats bezitten wij door een gedegen opleiding en certificeringprocedure over de juiste kennis om de verkoop van uw woning van begin tot einde goed te kunnen begeleiden. Daarnaast zijn wij aangesloten bij een branche organisatie die ons ondersteunt en u de garantie biedt dat het gehele proces van de verkoop van uw woning verloopt volgens door de branche organisatie opgestelde basisprincipes.

Het aankopen van een eigen woning is een zeer spannende aangelegenheid. Doorgaans bent u bij de aankoop van uw woning te emotioneel betrokken om een rationele aankoop tot stand te brengen. Wij kunnen voor u, als aankoopmakelaar, de aankoop van uw woning begeleiden. Zo kunnen wij eerst samen met u bepalen wat uw financiële reikwijdte is, zodat u goed weet wat uw mogelijkheden zijn. Verder kunnen wij door onze ervaring u een aantal vragen stellen die u de mogelijkheid bieden om op basis van harde feiten te besluiten of u inderdaad de juiste aankoop gaat doen. Daarnaast kunnen wij voor u onderhandelen over de prijs met de verkopende partij waarbij u dus zonder direct contact met de verkopende partij elke keer opnieuw kunt besluiten wat u wilt en tot hoe ver u wilt gaan. Wij nemen u, als aankoopmakelaar, alle zorgen uit handen.

verkoop, aankoop, huur, verhuur, woning, huis, appartement, kavel, bedrijf

Jan Koning t.h.o.d.n. Makelaardij Op Maat

Makelaar
bedrijfslogo

Adres

Mounewei 2
9111 HB BURDAARD

Contact

Tel. 06-10529131
E-mail [email protected]
Website www.makelaardijopmaat.nl

Gegevens aanpassen