Stadsbank Oost Nederland

Locatie op kaart niet juist?

De Stadsbank Oost Nederland (SON) is een samenwerkingsverband (Gemeenschappelijke Regeling) van 14 Twentse en 8 Achterhoekse gemeenten. De SON biedt verschillende diensten aan, gericht op financiële zelfredzaamheid van burgers. Wij zijn een bank zonder winstoogmerk.

Ons kantoor is gevestigd aan de Spelbergweg 35 in Enschede. Daarnaast werken wij op meer dan 25 verschillende locaties in Twente en in de Achterhoek.

De Stadsbank Oost Nederland is een Gemeenschappelijke Regeling. Wij zijn ‘van en voor’ gemeenten. Onze missie is om financiële weerbaarheid en eigen kracht van huishoudens te versterken. Dit doen we door voortdurend te bouwen aan een betrouwbare, transparante en kwalitatief hoogwaardige uitvoeringsorganisatie, die samen met klanten duurzame resultaten boekt en zich daarover altijd maatschappelijk verantwoordt. Wij leveren expliciet maatschappelijke meerwaarde.

Onze klanten staan centraal. Daar waar mogelijk bieden wij maatwerkgerichte oplossingen aan voor financiële vraagstukken en schuldenproblematiek. De Stadsbank Oost Nederland bevindt zich in een continu ontwikkelingsproces. Wij bouwen innovatief aan nieuwe dienstverleningsmodellen, waarbij altijd de belangen van onze klanten centraal blijven staan. Onze toekomstige dienstverlening geeft antwoord op nieuwe vragen en beantwoordt de uiteenlopende verwachtingen van klanten. Zij is verweven met het veranderende, gemeentelijke sociale domein.

We bedienen niet alleen de burgers die zich tot ons wenden met financiële vraagstukken, maar ook onze opdrachtgevers; de gemeenten. Voor deze ‘klanten’ staat ook het bieden van maatwerk voortdurende innovatie centraal. We voeren een transparante dialoog met de gemeenten en werken met hen samen aan een efficiënt en effectief schulddienstverleningsmodel.

financiële, uitvoeringsorganisatie, bank, Enschede, Twente, Achterhoek, innovatief, dienstverleningsmodellen, sociale, gemeenten, schulddienstverleningsmodel, efficiënt,

Stadsbank Oost Nederland

Financiën

Adres

spelbergsweg 35
7500 BJ ENSCHEDE

Contact

Tel. 0887663666
E-mail info@stadsbankoostnederland.nl
Website www.stadsbankoostnederland.nl

Gegevens aanpassen