Locatie op kaart niet juist?

Bij Inventas geloven we dat leren en jezelf ontwikkelen een continu proces is. Leren in een leuke groep mensen van vergelijkbaar niveau met veel aandacht voor oefenen met de lesstof en leren van elkaar.

Inventas is het opleidingsbedrijf van mechanical engineer Jos van Grinsven. Cursus verzorgen is hem op het lijf geschreven. Voor de meeste trainingen werkt Inventas nauw samen met trainers die als specialist op hun vakgebied hun sporen verdiend hebben. De trainers van Inventas zijn gepokt en gemazeld in de praktijk. Zij kennen uw werkveld en begrijpen uw vak. Inventas biedt een cursus zowel in company aan, als op basis van open inschrijving.

Jij als technicus wilt je graag ontwikkelen. Ontwikkelen kan op veel verschillende manieren en de manier waarop is voor iedereen anders. Het is ook heel persoonlijk wat je precies verder wilt ontwikkelen: je sterke punten, je technische kennis op het vakgebied van je keuze, je persoonlijke vaardigheden enzovoorts. Het doel van een cursus bij Inventas is dat jij als technicus nieuwe kennis en vaardigheden opdoet die je direct kunt toepassen in je werk. Als jij verder wilt komen en jezelf op technisch gebied verder wilt ontwikkelen dan ben je van harte welkom bij een van de trainingen van Inventas.

cursus technisch Eindhoven Nuenen

Inventas

Onderwijs

Adres

Spegelt, 74
5674 CD NUENEN

Contact

Tel. +31613731690
Website https://www.inventas.nl

Gegevens aanpassen