Friesland Grafstenen

Grafstenen

Afbeelding niet juist?

Friesland Grafstenen vindt u Garyp, een dorp aan de A7 in het midden van Friesland. Bij ons is tijd, rust en ruimte voor een vertrouwelijk en persoonlijk gesprek zonder verdere verplichtingen. De rust en de ongedwongen sfeer zijn van het grootste belang, want een monument uitzoeken voor je dierbare is en blijft altijd een gevoelig en emotioneel gebeuren.
Daarnaast is er de informatie die men toch wel nodig heeft om zich te oriënteren. In onze toonzaal en tuin staan voorbeelden en verschillende bewerkingen van natuursteen. Maar ook glas, RVS en hout is mogelijk. Dit zijn mogelijkheden die men even moet zien om zich daar een voorbeeld van te kunnen vormen.
Als vanouds komen wij op uw verzoek ook bij u thuis, of wordt u gehaald om vrijblijvend een bezoek te brengen aan onze toonzaal.

Het overlijden van een dierbare brengt onmenselijk veel verdriet.
Het is een ondenkbare verandering in een mensenleven. Het is niet voor te stellen hoe het is om voorgoed afscheid te nemen van uw dierbare. Uw leven staat stil en u kunt het moeilijk bevatten dat buiten uw muren alles gewoon verder gaat.

Mijn taak is er op gericht om mensen te helpen en een passende keuze te maken. Als gedenksteen ontwerpster weet ik hoe belangrijk het is tijd te besteden aan een gedenkteken en te luisteren naar verhalen. Het is fijn om met mensen samen te werken, om toch iets moois te creëren naast een groot verdriet. Als het gedenkteken klaar is moet het iets eigens zijn, het moet ook een plek zijn waar men graag naar toe gaat. Het is ook een manier om uw verdriet te verwerken.

In onze toonzaal vindt u alle soorten van monumenten en bewerkingen in natuursteen, maar ook glas, roestvrij staal en hout is mogelijk. Maar zodanig dat u zelf de keuze bepaalt betreffende vorm en soort. Na het eerste gesprek kunnen wij ook een ontwerp voor u maken, waarin uw persoonlijke voorkeuren zijn verwerkt, na een paar dagen krijgt u het thuis gestuurd, zonder verplichtingen uiteraard. U heeft dan alle tijd om te beslissen en kunt het met familie en vrienden overleggen of er misschien nog veranderingen gemaakt moeten worden.

bijzondere monumenten, begrafenis monument, grafmonumenten, grafstenen, crematie, urnen, urn kelders, kindermonumenten, ontwerpen, accessoires, onderhoud monumenten

Friesland Grafstenen

Grafstenen

Adres

Ljippenstal 61
9263 RJ GARYP

Contact

Tel. 0511789936
Website www.frieslandgrafstenen.nl

Gegevens aanpassen