Locatie op kaart niet juist?

LinProfs is in 2004 opgericht. De naam is een acroniem voor “Linux Professionals.” Het bedrijf is gespecialiseerd in de implementatie, het beheer en de monitoring van Linux, zoals CentOS, Ubuntu, Debian of Red Hat Enterprise Linux. Daarnaast is er erg veel kennis van andere Open Source producten en levert het bedrijf een complete set aan dienstverlening voor de volledige ondersteuning van de IT.

LinProfs is een kennisintensief bedrijf. Alle werknemers hebben passie voor het vak en leren continu bij, zodat ze steeds op de “boeggolf” van de technologie mee kunnen surfen!

Onze missie is om de bewustwording van onze klanten tav Open Source oplossingen te verbeteren. Linprofs assisteert u bij het maken van de juiste IT beslissingen in relatie tot uw specifieke wensen. We bieden standaard oplossingen, zoals Red Hat Enterprise Linux en maatwerkoplossingen voor de structurele verbetering van uw concurrerend vermogen.

Onze oplossingen zijn snel, veilig, flexibel en kennen lage onderhoudskosten! LinProfs is een integere business partner die goed luister en meedenkt!

RedHat AWS OpenSource IT Consultancy

Linprofs BV

ICT

Adres

Archimedesbaan 13
3439 ME NOORDWIJKERHOUT

Contact

Tel. 070-3521193
Website www.linprofs.com

Gegevens aanpassen