Minkema College locatie Minkemalaan

Onderwijs

Afbeelding niet juist?

Het Minkema College is een openbare school met twee locaties in Woerden. Op de locatie Minkemalaan wordt havo, atheneum en gymnasium aangeboden. Onze opdracht is te zorgen dat leerlingen een diploma halen dat bij hen past. We zijn een streekschool en dat betekent dat onze leerlingen uit de hele regio komen.

Het Minkema College leidt leerlingen duurzaam op voor de samenleving van morgen. Daartoe leren ze zelfstandig te denken, leergierig te blijven en constructief met anderen samen te werken. Op basis van deze missie geven we richting aan onze organisatie. Dit doen we met een visie die gebouwd is op vijf pijlers: het draait om de leerling, onderwijs op maat, ruimte voor professionals, duurzaam bijdragen aan Woerden en de regio en resultaat telt.

Het Minkema College wil een open organisatie zijn. Dat betekent onder andere dat wij de mening van ouders, leerlingen en medewerkers belangrijk vinden. Wij overleggen met personeel in de personeelsraad, ouders in de ouderraden en leerlingen in de leerlingenraden. Daarnaast laten we alle mensen die belang hebben bij onze scholen, door C&T/Kwaliteitscholen.nl ondervragen over hun ervaringen. Aan deze onderzoeken nemen meerdere scholen deel, zodat we onze uitslagen kunnen vergelijken met het gemiddelde van andere scholen. Dit biedt ons inzicht in onze sterke en zwakke punten. Zo zijn wij een open school die zich continu verbeterd!

woerden, middelbare school, voortgezet onderwijs, openbaar onderwijs

Minkema College locatie Minkemalaan

Onderwijs
bedrijfslogo

Adres

Minkemalaan 1
3446 GL WOERDEN

Contact

Tel. 0348-484100
Fax 0348-484199
E-mail post@minkema.nl
Website www.minkema.nl

Gegevens aanpassen