Creabone Adviseurs BV

Locatie op kaart niet juist?

Een regionaal werkend onafhankelijk financieel adviesbureau gespecialiseerd in financiële planning, voor nu en voor later.
Wij zijn als financieel adviesbureau erin gespecialiseerd om mee te denken over alle facetten van uw financiële toekomst. Door onze vakbekwaamheid mag u van ons een unieke service verwachten. Juist daarom bieden wij onze klanten een breed financieel pakket op het gebied van o.a. pensioen, spaar- en beleggingsproducten, verzekeringen en hypotheken.

Na een gedegen analyse ontstaat er een profiel van uw situatie en kunnen wij samen vanuit uw wensen en onze ervaring met u een keuze maken uit de banken en producten die het beste bij uw situatie passen. In onderling overleg met U als client gaan wij op zoek naar de maatschappijen die voor uw situatie de beste producten kunnen bieden. Mede door onze uitgebreide keuze uit een 40-tal banken kunnen we u altijd een advies op maat bieden, en kunnen we u laten kiezen uit verschillende aanbieders.

Een goed gevoel, het gaat tenslotte om uw financiële situatie en uw toekomst voor nu en voor later. Wij verplaatsen ons graag in uw wensen, en komen dan ook graag in uw vertrouwde omgeving op bezoek.

Ons motto :

Financieel advies is niet enkel gebaseerd op het heden, maar is ook een belangrijke basis voor de toekomst !!!


financieel advies, aankooponderhandelingen

Creabone Adviseurs BV

Adres

Grotestraat 29
6129 CM URMOND

Contact

Tel. 0641704615
Fax 0847210091
Website www.creabone.nl

Gegevens aanpassen