Locatie op kaart niet juist?

"SA Wear is leverancier van onderscheidende bedrijfskleding voor organisaties waarbij een professionele en verzorgde uitstraling essentieel zijn voor hun bedrijfsresultaat. Wat onze klanten gemeen hebben, is dat ze op zoek zijn naar bedrijfskleding die bijdraagt aan een verzorgd, professioneel en klantvriendelijk imago en de juiste uitstraling van hun merk. Dat betekent dat we verder kijken dan alleen de kleding die het personeel draagt. Voor ons is bedrijfskleding nooit zomaar ‘kleding’, we weten als geen ander wat voor effect het heeft op zowel het personeel als op het publiek en hierdoor dus indirect op je bedrijfsresultaat.

Ons motto is dan ook: “Feel great, perform better”. Als het personeel zich comfortabel en gewaardeerd voelt, zal het harder en met meer plezier werken. Met deze enthousiaste en gemotiveerde uitstraling creëert het personeel extra waarde voor elke onderneming."

bedrijfskleding, werkkleding, bedrijfskleding bedrukken, bedrijfskleding borduren, personeelskleding, corporate fashion, veiligheidskleding

SA Wear BV

Bedrijfskleding
bedrijfslogo

Adres

Tinstraat 13
4823 AA BREDA

Contact

Tel. 076-5269580
Website https://www.sawear.nl/

Gegevens aanpassen