Locatie op kaart niet juist?

Boomkwekerij in Randwijk (regio Opheusden). We bieden een breed assortiment aan laanbomen, meerstammige struiken, etc.

Rechte stammen, volle kronen en een fijn vertakt wortelgestel. Daaraan herkent u de laanbomen van boomkwekerij en exporterend handelsbedrijf H&B Plant uit Randwijk (regio Opheusden).

Drijvende krachten achter het bedrijf zijn Peter van der Heiden en Martin van de Bijl, twee boomkwekers met tientallen jaren ervaring. Op de vruchtbare riviergrond kweekt Boomkwekerij H&B Plant een groot assortiment laanbomen, waaronder exclusieve soorten. De stamomvang van de bomen varieert van 6/8 tot 30 cm, geleverd als twee, drie en vier keer verplante bomen.

Als ’t gaat om kwaliteit, leggen we bij Boomkwekerij H&B Plant Randwijk de lat hoog. Als ervaren boomkwekers staan we in voor een topproduct. En als gedreven dienstverleners doen we dat servicegericht. Zo dragen we zelf zorg voor het transport van de bomen en stemmen we de logistiek maximaal af op uw wensen. We bezoeken u minimaal één keer per jaar. In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen, geven we advies en delen we kennis. Kijk, dat is prettig zakendoen, elk seizoen opnieuw.

We zijn benieuwd naar uw wensen. Meer weten? E-mail ons via info@hbplant.nl
Bekijk tevens onze website voor uitgebreide informatie.

Op dit moment geen.

H&B Plant BV

Boomkwekerij
bedrijfslogo

Adres

De Hel 4
6668 LG RANDWIJK

Contact

Tel. 0488-417290
Fax 0488-417295
E-mail info@hbplant.nl
Website www.hbplant.nl

Gegevens aanpassen