Uitgeverij Het Wad

Locatie op kaart niet juist?

Uitgeverij Het Wad op Vlieland is naast uitgeverij van toeristische informatie tevens dé lokale drukkerij en grafische ontwerpstudio van het eiland. Eilanders, ondernemers en particulieren kunnen terecht voor een breed scala aan printproducten, deels vervaardigd op onze eigen hoogwaardige grafische printers en deels, met name grotere oplage en speciale wensen van flyers, folders en posters. Speciaal voor de horeca gespecialiseerd in o.a. menukaarten/kranten, placemats, servetten, bestekzakjes en diverse reclamesystemen.

Ontwerpen is meer dan zorgen dat het er leuk uitziet. Het moet technisch ook kloppen. Zo kan je de kleurinstellingen van je computer niet gebruiken voor drukwerk, die moeten worden omgezet van GRB naar CMYK, anders wordt het heel anders dan wat je had bedacht.

Printen zonder een witte rand eromheen kan ook niet. Er wordt altijd op een groter vel papier geprint en dan wordt de witte rand eraf gesneden tot het juiste formaat; de tekst en foto moeten er natuurlijk niet afgesneden worden.

En blijft die transparante afbeelding wel doorzichtig of wordt het een zwart vlak?
En je wilt natuurlijk voorkomen dat bij een gevouwen folder de vouw niet door de tekst of foto loopt, maar mooi strak op de rand.

En uiteraard maken we ook visitekaartjes, alle soorten en maten, ook als pinpas. Maar we we hebben door de jaren heen voor heel wat ondernemers zeer uiteenlopend drukwerk ontworpen en gemaakt. Onderstaand voorbeelden van enkele opdrachten die eerder zijn gerealiseerd. Deels zijn het aangeleverde ontwerpen en deels door ons ontworpen. Informeer eens naar de mogelijkheden en prijzen.

Klein eiland; korte lijnen
Wij zijn een uitgeverij en kleinschalige drukkerij op Vlieland,
maar we zijn geen winkel, dus geen retail.

Vlieland

Uitgeverij Het Wad

Reclame

Adres

Nieuwestraat, 37
8899 AR VLIELAND

Contact

Tel. 0562453021
E-mail redactie@vliezier.nl
Website vliezier.vlie.land/

Gegevens aanpassen