Dakdekker Bakker Bouwsupport Beverwijk

Locatie op kaart niet juist?

Bakker Bouwsupport is een aannemer, met organisatie-capaciteiten. We nemen kleine opdrachten aan van particulieren, maar ook complete opdrachten voor renovatie, herstelwerkzaamheden, innoverende werken en aan- en opbouwprojecten. We werken met derden op freelance of inhuurbasis. Hier hebben wij een vast netwerk voor. Op deze manier blijft er één duidelijk centrale organisator, die de voortgang van de planning waarborgt, de centrale communicator is en de budgetten beheert.

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u een advies zou willen. U wilt bijvoorbeeld een heel nieuwe dakbedekking van ander materiaal dan het huidige, of u wilt zonnecollectoren plaatsen en wilt weten of de huidige staat van het dak hiervoor voldoet. U wilt meer licht in uw huis of vraagt u af of de huidige isolatiewaarde nog voldoet of u heeft interesse in bijvoorbeeld een groen dak.



De vragen over uw dak horen wij graag. Samen kunnen we kijken naar de diverse mogelijkheden en kunnen wij u een kostenoverzicht geven. Neem dus gerust contact met ons op!

dakdekker, dakgoten, lekkage, renoveren dak, dakpannen, bitumineus, dakinspectie, opbouw, aanbouw, serre, monumentaal dak

Dakdekker Bakker Bouwsupport Beverwijk

Dakbedekking

Adres

Grote Houtweg 103
1944 HC BEVERWIJK

Contact

Tel. 06/20023760
Website www.bakker-bouwsupport.nl

Gegevens aanpassen